Ny VENG varmelampe

tirsdag, 24. maj 2022

Ny VENG varmelampeserie

Efter et grundigt testforløb er 4 nye modeller er på vej på markedet med en bæredygtig pære. Vi har forbedret holdbarheden og pæren er skiftet.
Vi har udviklet et rustfri varmeelement, der sammen med reflektoren giver en perfekt varmeafgivelse for smågrisene. Installationsomkostningerne er reduceret med mere end 65% alt efter variant.

VENG CLASSIC
Standard varme lampe, der 1:1 kan erstatte den tidligere sorte varmelampe, da den passer de samme montageskruer. Nem at montere, vaskbar og en pære med lang levetid.

VENG STAGE
Vores STAGE model er en komplet ny model i vores varmelampeserie. Lampen har 3 forskellige indstillinger. Fuld lysstyrke, halv lysstyrke og slukket. Styringen justeres enkelt ved hjælp af en magnet. Integreret vågelampe når varmen er slukket.

VENG GREEN
Den nye generation af vore intelligente varmelamper med indbygget infrarød sensor og styring. Nulstil faringen, samt on/off med magnet. Indstillingerne er synlige og kan tilpasse via Android smart phone og NFC-teknologi. Installationen er enkelt, sæt lampen til strøm og lampen er driftsklar. Inklusiv vågelampe, når varmen er slukket eller er lav. Forventet årlige besparelse er mn. 50% pr. sti.

VENG GREEN D
Denne nye model er en udbygget version af VENG GREEN. Den digitaliseret udgave, giver der mulighed for at overvåge alle dine farestiers varmeforbrug online. Radiosendere installers i stalden og lampen med styringen sættes til strøm, og du har et nemt online overblik af farestierne. Denne top model med integreret management, giver dig et komplet overblik over smågrisenes trivsel.

Seneste nyt hos VengSystem